Såld

Herrgårdsvägen 23, Centrala Väsby

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
22.5 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
1 942 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1965

Renoverad 1:a i stabil förening!

Kontakta mäklaren för visning!

Sanan Dehvari - 073-501 40 26

Nu säljs denna fina och nyrenoverade ettan med moderna och smarta lösningar som rymmer alla bekvämligheter du behöver. När du kliver in möts du av en inbjudande och rymlig hall som erbjuder gott om utrymme för förvaring. Hallen är smakfullt inredd med klinkergolv och har plats för en rymlig skjutgarderob, vilket gör det lätt att organisera och hålla dina tillhörigheter i ordning. Badrummet är helkaklat och ger en fräsch känsla. Rummet har fina ytskikt med enstavsparkett på golvet och vitmålade väggar. Både köket och badrummet är helt nyrenoverade och ger en modern touch till lägenheten.

Förutom själva lägenheten följer även ett källarförråd med, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. I bostadsföreningen finns också bekvämligheter såsom en tvättstuga, en tvätthall för bilar och ett nyrenoverat gym.

Denna bostad passar perfekt för dig som ska köpa ditt första eget boende eller för dig som behöver en övernattningplats med närhet till kommunikation.

Badrummet kommer att stambytas, och enligt planen ska arbetet påbörjas den 3 januari 2024 och förväntas vara klart 5 mars.

Lägenheten har ett mycket centralt läge i en av Upplands Väsbys äldsta och mest stabila HSB-föreningar. Belåningsgraden är låg vilket är tryggt för dig som köpare. Här har du gångavstånd till butiker och kommunikationer. Det är ett attraktivt läge som ger dig närhet till både grönska och natur samt Upplands Väsbys livfulla centrum, Väsby Centrum. Där finner du all tänkbar service med butiker, banker och restauranger. I området finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor.

Varmt välkomna på visningen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Sanan Dehvari

Reg. Fastighetsmäklare
Telefon
073 - 501 40 26
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.