Såld

Holmvägen 5, Apoteksskogen

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
70 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 744 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1968

Kontakta mäklaren för visning!

Sanan Dehvari - 073 501 40 26

Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet med tre rum och kök, som ligger både centralt och nära naturen i det omtyckta området Apoteksskogen. Här har du en genomtänkt och rymlig bostad med generösa ytor och stora fönster som fyller rummen med härligt ljus.

Parkera smidigt i garaget och ta hissen upp till denna fantastiska lägenhet med sina 70 kvadratmeter och en öppen, ljus planlösning. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Till höger finns ett stort badrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrummets generösa naturliga ljus genom de stora fönstren skapar en perfekt plats för matbord, stora soffgrupper och sociala sammankomster. Glid ut till den inglasade balkongen från vardagsrummet och njut av det extra utrymmet.

I köket finns smarta lösningar för förvaring och gott om plats för matlagning. Dessutom har bostaden två rymliga sovrum med generöst med förvaringsmöjligheter.

Här bor du på ett unikt läge mitt i hjärtat av naturen med närhet till allt du behöver i vardagen. Du har enkel tillgång till friluftsliv och promenader i skogen samtidigt som du har 10 min gångavstånd till Väsby centrum där du hittar all tänkbar service så som butiker och restauranger.

Varmt välkomna på visningen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Sanan Dehvari

Reg. Fastighetsmäklare
Telefon
073 - 501 40 26
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.