Såld

Kavallerigatan 58, Centrala Väsby

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
63 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 499 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1970-72

**ACCEPTERAT PRIS!**

Kontakta mäklaren för visning!

Sanan Dehvari - 073-501 40 26

Denna fantastiska bostad med en genomtänkt layout i en trevlig bostadsmiljö står nu till ditt förfogande. Lägenheten är centralt belägen och bara en kort promenad bort från Väsby Centrum och bekvämligheter.

Välkommen till Kavallerigatan 58!

Bostaden har en effektiv yta på 63 kvadratmeter fördelat över två rum och ett kök. Varje kvadratmeter av denna bostad är genomtänkt och välplanerad för att maximera utrymmet. Du möts av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter när du kliver in i bostaden.

På höger sida finner du det stora badrummet med badkar och tvättmaskin. Köket är rymligt med gott om plats för matbordet och erbjuder bra förvaringslösningar och arbetsytor för matlagning. I vardagsrummet kan du njuta av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Dessutom finns generösa ytor för social samvaro med familj och vänner.

Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng samt förvaring. Från sovrummet har du också tillgång till den härliga inglasade balkongen. En praktisk klädkammare och ett stort förråd finns också precis vid entrén för extra förvaring.

Bostaden ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum med all tillgänglig service som butiker, banker, restauranger och närhet till kommunikationer. I omgivningen finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor.

Varmt välkomna på visningen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Sanan Dehvari

Reg. Fastighetsmäklare
Telefon
073 - 501 40 26
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.