Såld

Kavallerigatan 74, Centrala Väsby

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
63 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 950 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1970-72

Just nu erbjuder Brf Glädjen Vilunda en markplanslägenhet på 63 kvadratmeter med stor uteplats, som behöver renoveras. Denna unika möjlighet ger dig chansen att sätta din personliga prägel på bostaden samtidigt som du kan njuta av ett bekvämt boende i en välskött förening med ett centralt läge i Upplands Väsby.

Bostaden har en effektiv yta på 63 kvadratmeter, fördelat över två rum och ett kök. Varje kvadratmeter av denna bostad är genomtänkt och välplanerad för att maximera utrymmet. Du välkomnas av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter när du kliver in i bostaden.

På höger sida finner du det stora badrummet. Köket är rymligt med gott om plats för matbordet och erbjuder bra förvaringslösningar och arbetsytor för matlagning. I vardagsrummet kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Dessutom finns generösa ytor för social samvaro med familj och vänner. Från sovrummet har du utgång till den härliga trädgården

En praktisk klädkammare och ett stort förråd finns också precis vid entrén för extra förvaring.

Bostaden ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum med all tillgänglig service som butiker, banker, restauranger och närhet till kommunikationer. I omgivningen finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor.

Varmt välkomna på visningen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Sanan Dehvari

Reg. Fastighetsmäklare
Telefon
073 - 501 40 26
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.